Jäsenyys

Sähköinen asiointi - palvelu avoinna 24 h vuorokaudessa

 

Kun kirjaudut PAUn sähköiseen jäsenpalveluun ensimmäistä kertaa, lue nämä ohjeet huolella. Jäsenpalvelu on auki 24 h vuorokaudessa. Palvelussa voit muun muassa: 

 • ilmoittautua kursseille (kohdassa Kurssit)
 • päivittää yhteystietosi (kohdassa Omat tiedot)
 • päivittää jäsentietosi (kohdassa Omat tiedot)
 • tarkastaa jäsenmaksutietoja (kohdassa Jäsenmaksut)
 • pyytää jäsenmaksuvapautusta (kohdassa Jäsenmaksut)
 • vaihtaa salasanan (kohdassa Omat tiedot)
   

Jäsenpalvelussa voit myös 

 • nähdä osastoosi liittyvät tiedot (kohdassa Omat tiedot)
 • tarkistaa, että mahdolliset järjestö- ja luottamustehtäväsi on merkitty jäsenrekisteriin oikein (kohdassa Omat tiedot).
   

Kirjautumisohjeet

PAUn sähköiseen jäsenpalveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla syöttämällä kohtaan käyttäjätunnus oma henkilötunnus. Henkilötunnus pitää kirjoittaa täydellisenä, viivan kanssa, kirjainmerkki ISOLLA (esim. 010200-001X). Salasana on oma postinumero. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen järjestelmä pakottaa vaihtamaan salasanan. Uutta salasanaa käytetään myös työttömyyskassan sähköisessä palvelussa.

JÄSENPALVELUUN KIRJAUDUTAAN TÄSTÄ linkistä.

Aloitussivu on ensimmäinen näkymä kun avaat palvelun. Sivulta näet milloin olet edellisen kerran kirjautunut palveluun. Palvelun vasemmassa laidassa olevien otsikoiden - Omat tiedot, Jäsenmaksut, Kurssit - avulla pääset siirtymään palvelun eri toimintoihin. Palvelun oikeasta yläkulmasta löydät linkin palvelun käytön lopettamiseen.

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta unohditko salasanasi -linkistä. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai olet unohtanut sen, ota yhteyttä liiton toimistoon: Katja Johansson, puh: 040 821 5836, katja.johansson(at)pau.fi.

Omien tietojen tallentaminen on tärkeää  

Jotta uuden salasanan tilaaminen toimisi, sinun tulee tallentaa henkilökohtaisiin tietoihisi sähköpostiosoite kohtaan sähköposti 1. Päivitä tietoihin myös ammattinimikkeesi ja matkapuhelimen numero. Näin voimme lähettää suoraan jäsenille ammattiryhmittäin kohdennettuja sähköposteja ja tekstiviestejä. Mikäli oma ammattinimike ei listalta löydy, ota yhteyttä PAUn jäsenpalveluun.

Omat tiedot kannattaa päivittää heti ensimmäisellä käyttökerralla. Voit tehdä sen palvelun kohdassa Omat tiedot – Päivitä yhteystietojasi.

Ruoka-aineallergiat tai -rajoitteet

Kun tallennat sivulle Kurssit – Allergiat ja erikoisruokavaliot ruokarajoitteesi, ei sinun tarvitse enää muistaa mainita asiasta erikseen, kun ilmoittaudut kursseille. Tieto säilyy rekisterissä kunnes itse poistat sen tai muutat sitä. Jos valikosta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteys liiton toimistoon.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Sivun vasemman laidan valikosta löytyy "Kurssit", jonka jälkeen sen alta "Kurssitarjonta". Klikkaamalla kurssin nimeä pääset täyttämään ilmoittautumissivun.

Adobe Reader-ohjelma

Verkkopalvelussa on tulostettavia lomakkeita. Niiden avaamiseksi tarvitset Adobe Reader –ohjelman. Jos koneessasi on jo Adobe Reader –ohjelma, varmista, että versio on 6 tai uudempi. Lataa Adobe Reader –ohjelma maksutta koneellesi Adoben verkkosivuilta.

Päivitetty 3.2.2016

 Tulostettava versio