Jäsenyys

Ohjeet kirjautumiseen

Kirjautuminen jäsensivuille tapahtuu ylävalikosta tai etusivun oikeassa reunassa olevasta käyttäjätunnus ja salasana -laatikosta.

Ketkä palveluun pääsevät kirjautumaan?

Jäsensivujen käyttöön ovat oikeutettuja PAU:n jäsenet, joilla on palvelun käyttöön myönnetty henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Kuinka kirjaudun jäsensivuille ?

Kirjoita kohtaan käyttäjätunnus jäsennumerosi, jonka löydät sinulle toimitetusta jäsenkortista. Salasana on henkilötunnuksesi loppuosa (mahdollinen kirjain isolla).

Salasana unohtunut?

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai kirjautumisesi ei onnistu, saat uudet tunnukset liiton toimistosta. Lähetä sähköpostia osoitteella pau@pau.fi tai soita numeroon (09) 6131 1724 (Katja Johansson). Kun olet saanut uudet tunnukset, niin laita käyttäjätunnuksen numero muistiin vaikkapa kalenteriisi. Jäsenkorttia sinun ei tarvitse uusia. Se kelpaa edelleen muihin PAU:n jäsenpalveluihin.

Käytön lopettaminen

Kun haluat lopettaa palvelun käytön, paina Kirjaudu ulos -painiketta. Näin kukaan muu ei voi tahallaan tai vahingossa käyttää jäsenpalvelua toisen käyttäjän tunnuksella.

Sähköiseen jäsenpalveluun eri tunnuksilla

PAUn sähköiseen jäsenpalveluun, jossa voit muuttaa muun muassa tietojasi, antaa sähköpostiosoitteesi ja ilmoittautua kursseille kirjaudutaan eri tunnuksilla kuin jäsensivuille. Ohjeet sähköiseen jäsenpalveluun kirjautumisesta löydät tästä linkistä.

Päivitetty 22.9.2015

 Tulostettava versio